Levendig LingewaardDenk mee over de kern waar u woont, werkt, winkelt en recreëert!

Doe en denk mee!

 
 
 

We nodigen u uit mee te denken en doen met Levendig Lingewaard! Op verschillende momenten kunt u uw ideeën delen. Op de pagina bijeenkomsten ziet u de bijeenkomsten waar u bij aan kunt sluiten. Onderaan deze pagina kunt u digitaal van u laten horen.

Doe mee!

 

 

Gesprekken in de kernen

We starten met gesprekken in de kernen. Dit doen we aan de hand van kaarten, waarop de opgaven en kansen voor de gemeente Lingewaard staan. We zijn benieuwd naar uw ideeën voor uw kern! Waarom? Omdat de gemeente werkt aan een omgevingsvisie voor de hele gemeente Lingewaard. Hierin vertellen we welke ideeën we voor de toekomst van onze gemeente hebben. Bijvoorbeeld over de bereikbaarheid, parkeren, voorzieningen voor zorg, maar ook winkels, woningbouw. We zijn daarom erg benieuwd naar uw mening over de kernen en onze gemeente, zodat we samen kunnen werken aan Levendig Lingewaard! Wat vindt u belangrijk? Waar moeten we rekening mee houden? Dat horen we graag van u! Kom naar de gesprekken.

 

Levendig Lingewaard on tour

We maken een rondreis door de gemeente. Op 9 november rijden we van Huissen naar Angeren, naar Gendt en Bemmel. In iedere kern stoppen we op een herkenbare plek. 

Waarom? Omdat de gemeente werkt aan een omgevingsvisie voor de gemeente Lingewaard. We hebben gesprekken in de verschillende kernen gevoerd en gaan nu de straat op! We zijn ook benieuwd naar uw mening! Welke ideeën heeft u voor de bereikbaarheid van uw kern? Wilt u meedenken over de kern waar u woont, werkt, winkelt en doorheen fietst? Of is uw onderneming belangrijk voor de levendigheid van het centrum? Wat vindt u van Lingewaard en hoe ziet het er in de toekomst voor u uit? 

Wat? De omgevingsvisie vertelt het verhaal van de toekomst van onze gemeente. Bijvoorbeeld over de bereikbaarheid per fiets, parkeren, gezondheid, de inrichting van de openbare ruimte en natuurlijk het winkelaanbod. 

Zoekt u ons op in de oranje bus? We spreken u graag op 9 november. Iedereen is welkom aan te sluiten tijdens Levendig Lingewaard on tour. We gaan niet langs alle kernen, omdat we dat niet redden in één dag. Dus woont u in Ressen, Doornenburg of Haalderen? Zoek ons dan op in Gendt of Bemmel!

 

Bijeenkomsten

{"tabBasic":{"type":"events","title":"Bijeenkomsten","urlProtocol":"http://","useUpdatesFilter":false,"documentsDisplayType":"folders","twitterType":"username","listIcon":"icon-folder","topn":"5","orderBy":"contentPage_dateVisible DESC","showAvatar":true,"showUserName":true,"filterRetweets":false,"targetBlank":true,"personaliseItems":false,"followingOnly":false,"autoHide":false,"showOnlyFollowedUsers":false,"showOnlyFollowingUsers":false,"autoRefresh":false},"pageFilter":{"usePageFilter":false},"layout":{"showDescription":true,"showDescriptionInList":false,"showEventDescription":true,"showEventImage":true,"showAuthor":true,"showUpdater":false,"showUserOccupation":false,"showUserExpertise":false,"showUserOrganization":false,"showDate":true,"showImages":false,"carouselCount":"3","carouselShowImages":true,"carouselSlideshow":false,"carouselAutoPlay":false,"carouselDelay":"4000"},"options":{"showAge":false,"showPastItems":true,"showItemsPer":"month"}}

 

 

 

 

 

Breng uw stem uit

 

 

U kunt voor onderstaande stellingen aangeven of u het eens of oneens bent met de stelling en toelichten waarom. We halen op welke ideeën en kansen gezien worden voor Lingewaard. Dit doen we in gesprekken in de kernen, met Levendig Lingewaard on tour en met deze stellingen. Hiermee krijgen we een overzicht van wat belangrijk gevonden wordt in Lingewaard. We kijken niet naar de meeste stemmen, maar zijn vooral benieuwd waarom u het eens of oneens bent.