Levendig LingewaardDenk mee over de kern waar u woont, werkt, winkelt en recreëert!

Doe en denk mee!

 
 
 

We nodigen u uit mee te denken en doen met Levendig Lingewaard! Op verschillende momenten kunt u uw ideeën delen. Op de pagina bijeenkomsten ziet u de bijeenkomsten waar u bij aan kunt sluiten. Onderaan deze pagina kunt u digitaal van u laten horen.

 

 

Vragenlijst

We zijn benieuwd naar uw mening over Lingewaard. Waarom woont u hier graag? Wat vindt u mooi aan Lingewaard en de kern waar u woont? Wat is voor u belangrijk in Lingewaard? Vul hiervoor de vragenlijst in. 

online vragenlijst

 

Bijeenkomsten

{"tabBasic":{"type":"events","title":"Bijeenkomsten","urlProtocol":"http://","useUpdatesFilter":false,"documentsDisplayType":"folders","twitterType":"username","listIcon":"icon-folder","topn":"5","orderBy":"contentPage_dateVisible DESC","showAvatar":true,"showUserName":true,"filterRetweets":false,"targetBlank":true,"personaliseItems":false,"followingOnly":false,"autoHide":false,"showOnlyFollowedUsers":false,"showOnlyFollowingUsers":false,"autoRefresh":false},"pageFilter":{"usePageFilter":false},"layout":{"showDescription":true,"showDescriptionInList":false,"showEventDescription":false,"showEventImage":false,"showAuthor":true,"showUpdater":false,"showMore":true,"showUserOccupation":false,"showUserExpertise":false,"showUserOrganization":false,"showDate":true,"showImages":false,"carouselCount":"3","carouselShowImages":true,"carouselSlideshow":false,"carouselAutoPlay":false,"carouselDelay":"4000"},"options":{"showAge":false,"showPastItems":true,"showItemsPer":"month"}}

 

In gesprek over toekomstscenario's

Voor Lingewaard hebben we vier toekomstbeelden geschetst. Deze toekomstbeelden zijn scenario's.  Dit is gedaan op basis van eerdere gesprekken in de verschillende kernen van Lingewaard. We zijn benieuwd wat u aanspreekt in de verschillende scenario’s en wat niet, welke kansen of ontwikkelingen u ziet per scenario en welke gevolgen en dilemma’s u ziet per scenario. Praat u mee? U kunt op de toekomstscenario's klikken en online reageren.

reageer op de scenario's

Toekomstscenario’s voor Lingewaard

Wat vindt u van de verschillende toekomstscenario’s voor Lingewaard? Wat spreekt u aan? Welke kansen en risico’s ziet u? Klik hiervoor op de toekomstscenario's of hier: reageer op de scenario's

 

 

 

Breng uw stem uit

 

 

U kunt voor onderstaande stellingen aangeven of u het eens of oneens bent met de stelling en toelichten waarom. We halen op welke ideeën en kansen gezien worden voor Lingewaard. Dit doen we in gesprekken in de kernen, met Levendig Lingewaard on tour en met deze stellingen. Hiermee krijgen we een overzicht van wat belangrijk gevonden wordt in Lingewaard. We kijken niet naar de meeste stemmen, maar zijn vooral benieuwd waarom u het eens of oneens bent. 

 

Cookie settings