Levendig LingewaardDenk mee over de kern waar u woont, werkt, winkelt en recreƫert!

Welkom

Omgevingsvisie Lingewaard

Wilt u meedenken over de kern waar u woont, werkt, winkelt en doorheen fietst? Of is uw onderneming belangrijk voor de levendigheid? Wat vindt u eigenlijk van Lingewaard? 

Wij nodigen u uit om met ons mee te denken!

Klik hier voor de online vragenlijst

Klik hier om te reageren op de toekomstscenario's

Wat is een omgevingsvisie?

De omgevingsvisie vertelt het verhaal van de toekomst van onze gemeente. Bijvoorbeeld over de bereikbaarheid per fiets, parkeren, gezondheid, de inrichting van de openbare ruimte en natuurlijk het winkelaanbod. En de visie geeft ondernemers, bewoners, organisaties en de gemeenteraad houvast in de ontwikkeling van Lingewaard. U vindt meer informatie over de wet op de pagina Omgevingswet en omgevingsvisie.

Hoe doe ik mee?

Iedere inwoner, ondernemer en bezoeker van Lingewaard kan meedenken over de toekomst van onze kernen. We nodigen u uit mee te denken en doen met Levendig Lingewaard! 

Bekijk de nieuwspagina voor het laatste nieuws. En sluit aan op de bijeenkomsten die we organiseren. Ga hiervoor naar de pagina participatiebijeenkomsten. Wilt u online uw mening geven?  Ga hiervoor naar de pagina Doe en denk mee!

Doe mee!

 

 

 

 

 

 

 

{"tabBasic":{"type":"items","urlProtocol":"http://","useUpdatesFilter":false,"itemType":"3","documentsDisplayType":"folders","twitterType":"username","listIcon":"icon-globe","topn":"3","orderBy":"contentPage_dateVisible DESC","showAvatar":true,"showUserName":true,"filterRetweets":false,"targetBlank":true,"personaliseItems":false,"followingOnly":false,"autoHide":false,"showOnlyFollowedUsers":false,"showOnlyFollowingUsers":false,"autoRefresh":false},"pageFilter":{"usePageFilter":false},"layout":{"template":"carousel","showDescription":true,"showDescriptionInList":false,"showEventDescription":false,"showEventImage":false,"showAuthor":false,"showUpdater":false,"showUserOccupation":false,"showUserExpertise":false,"showUserOrganization":false,"showDate":true,"showImages":true,"carouselCount":"3","carouselShowImages":true,"carouselSlideshow":false,"carouselAutoPlay":false,"carouselDelay":"4000"},"options":{"showAge":false,"showPastItems":true,"showItemsPer":"month"}}

 

 

Breng hier uw stem uit

{"tabBasic":{"type":"items","title":"Breng hier uw stem uit","urlProtocol":"http://","useUpdatesFilter":false,"itemType":"65","documentsDisplayType":"folders","twitterType":"username","listIcon":"icon-doc-text","topn":"10","orderBy":"NEWID()","showAvatar":true,"showUserName":true,"filterRetweets":false,"targetBlank":true,"personaliseItems":false,"followingOnly":false,"autoHide":false,"showOnlyFollowedUsers":false,"showOnlyFollowingUsers":false,"autoRefresh":false},"pageFilter":{"usePageFilter":true,"pages":"191785"},"layout":{"template":"carousel","showDescription":true,"showDescriptionInList":true,"showEventDescription":false,"showEventImage":false,"showAuthor":false,"showUpdater":false,"showMore":true,"showUserOccupation":false,"showUserExpertise":false,"showUserOrganization":false,"showDate":true,"showImages":true,"carouselCount":"5","carouselShowImages":true,"carouselSlideshow":false,"carouselAutoPlay":false,"carouselDelay":"4000"},"options":{"showAge":false,"showPastItems":true,"showItemsPer":"month"}}

 

 

 

 

Cookie settings