Levendig LingewaardDenk mee over de kern waar u woont, werkt, winkelt en recreƫert!

Planning

Hoe maken we de omgevingsvisie eigenlijk?

En wanneer kunt u meedoen? We werken in drie ronden. In elke ronde zijn er verschillende momenten waarop u mee kunt doen. Wilt u meer weten over de momenten waarop u mee kunt doen? Kijk dan op de pagina bijeenkomsten.

In de eerste ronde (september 2019-januari 2020) zijn we in alle kernen in gesprek gegaan over de opgaven en kansen voor Lingewaard. Op 9 november zijn we met Levendig Lingewaard on tour van Huissen naar Angeren, naar Gendt en Bemmel geweest. 

Er stonden meer bijeenkomsten gepland in maart en april 2020. Helaas konden deze niet doorgaan in verband met de maatregelen rondom het COVID-19 virus. Uiteraard kunt u wel online reageren op de vragenlijst, toekomstscenario's en stellingen. Dit doet u op de pagina doe en denk mee.

 

 

 

 

Komende bijeenkomsten

{"tabBasic":{"type":"events","title":"Komende bijeenkomsten","urlProtocol":"http://","useUpdatesFilter":false,"documentsDisplayType":"folders","twitterType":"username","listIcon":"icon-folder","topn":"5","orderBy":"contentPage_dateVisible DESC","showAvatar":true,"showUserName":true,"filterRetweets":false,"targetBlank":true,"personaliseItems":false,"followingOnly":false,"autoHide":false,"showOnlyFollowedUsers":false,"showOnlyFollowingUsers":false,"autoRefresh":false},"pageFilter":{"usePageFilter":false},"layout":{"showDescription":true,"showDescriptionInList":false,"showEventDescription":true,"showEventImage":true,"showAuthor":true,"showUpdater":false,"showUserOccupation":false,"showUserExpertise":false,"showUserOrganization":false,"showDate":true,"showImages":false,"carouselCount":"3","carouselShowImages":true,"carouselSlideshow":false,"carouselAutoPlay":false,"carouselDelay":"4000"},"options":{"showAge":false,"showPastItems":true,"showItemsPer":"month"}}

 

 

  • Your searchquery didn't return any results.
Cookie settings